2010. március 30., kedd

Az ország fő bajai.....

Szerintem az országnak több fő problémája van és ezek egymást súlyosbítják,mint pl. az építőipar hanyatlása, a körbetartozás, drága politikusaink hozzáállása és az hogy politikus ma már nem a köz ügyekkel foglalkozó köztiszteletnek örvendő személyt jelenti hanem a közember ha meghallja ezt a szót akkor alapból arra gondol hogy az a mocsok, amelyik tömi a zsebét!
Sajnos idáig jutottunk, és a legrosszabb csak most jön, az hogy az emberek úgy vagdalkoznak és szidják egymást olyan kifejezésekkel amikkel nincsenek tisztában!

A legtöbbet ezeket használják manapság: Skinhead, komcsi, náci, zsidó, anarchista, hungarista,raj, punk, tróger, paraszt,

És ezekről sokan nem is tudják hogy mennyire nem arra használják amit jelent valójában!
Gondolkoztam hogy most linkelgessem-e az összesnek a wikipédiás vagy valamilyen leírását, de arra jutottam hogy az felesleges lenne, meg inkább megfogalmazom a lényegét!
De igényesen nem csak úgy összedobva mert akkor nem lenne túl sok értelme!

1 megjegyzés:

  1. Ebben teljesen igazad van...az igaz, hogy másra is mondják ezeket, pl. komcsi, vagy náci, de ezekben az a siralmas, hogy van, aki azt, ha le trógerezik, azt bóknak veszi, és csak fojtatja...és...azért a politikusok is tettek azért, hogy ez a kép alakuljon ki róluk...

    VálaszTörlés