2010. március 30., kedd

Első

Először is bemutatkoznék!

Szabó Gergely vagyok! Egy olyan emberke akinek elege lett a 17 éve alatt sok mindenből, itt sorolhatnék családi gondokat, de az mindenkinek van! jöhetnék a csóróság fogalmával, de mindenki ismeri, hát akkor mi is az amivel nekem külön minden embertől függetlenül, bajom van?

Hát az emberek! Nem a létezésük, hanem a gondolkodás módjuk, illetve leginkább a gondolkozás hiánya!

Nem kell belemenni a politikába, de belefogok, nem ez nem kampány írás egyik félnek sem!

Első dolog, a szegénység országos méretet öltött nálunk! És persze mindenki a bizonytalanságtól fél hogy holnap már nem lesz munkahelye, vagy ha már most sincs akkor mi lesz vele és a családjával, hogyan tovább ez az elmúlt 3-6 évben minden embert foglalkoztató dolog magyar országon is. De hol a kiút?

Hát egyet tudok! Hogy hol nincs!
Azzal hogy pártok mocskolják egymást és mindezt azzal a médiával teszik amiben én a világról szeretnék hallani ehelyett csak azt tudom nézni hogy az egyik oldal ezt tette a másik meg itt tesz alá, erről az oldalról ez derült ki a másik oldal ezt elfogadhatatlannak tartja!

Kenyeret és cirkuszt a népnek!
Mondták a Rómaiak és bejött nekik, de ők sem a szenátusból csináltak cirkuszt, és nem kellet félniük hogy elfogy a kenyér!

Ma magyar országon politikai cirkusz van, de olyan jól megy hogy nem csak az országot szórakoztatják hanem rajtunk röhög európa!

Sok dolgot sorra veszek majd, de egy valamit megírok az elején, nem azért írom ezeket a sorokat hogy ez valakinek tetszik vagy nem tetszik az hidegen hagy, de én ezt gondolom, és ez a blog lényege.

Bár egy idősebb művelt/vagy nem művelt embernek lehet hogy először viccesnek fog tűnni hogy egy tizenhét éves srác akar írni az ország gondjairól bajairól, de megtehetem mert ez a szólásszabadság remélem azért elolvassák páran majd, bár lehet hogy pár embernek nem sokat mond a körbetartozás fogalma, vagy az hogy a közbeszerzés miért is drága? mert ezeket a témákat is elő fogom ásni amint sor kerül rá, egyetemben a megélhetési gondokkal, a családdal és mindennel amit maga az a tény hogy itt élünk az nehezíti meg, és ne értsen félre senki, itt nem a földdel és nem is a térképen való elhelyezkedéssel van a gond, hanem azzal hogy módszeresen csődbe vitték az országot, és azoknak akik tudnának tenni ez ellen nem áll érdekükben hogy tegyenek ellene...
Az emberek tudatlanságával is gond van, de ebben a témában mindenki maga bírája!

Remélem felkeltettem az érdeklődésedet és olvasni fogod a blogomat esetleg teszel hozzá vagy véleményed van még jobb!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése